Machinekap laten bedrukken

Wat is een machinekap?

Om kansen op ongelukken te verminderen, of bepaalde delen van een machine af te schermen wordt vaak een machinekap gebruikt. Een machinekap zorgt voor veiligheid van de gebruikers, schermt bepaalde delen van de machine af en voorkomt dat er bijvoorbeeld stof in de machine komt.

Het gebruik van een machinekap kent vele voordelen, echter is een machinekap vaak maatwerk en niet zomaar overal verkrijgbaar. Bij Festa heb je de mogelijkheid om een machinekap te maken, waarbij al jouw wensen in het productieproces worden meegenomen. Zo kan je een machinekap laten bedrukken in jouw gewenste kleuren of patronen en heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse materialen. Afhankelijk van de toepassing van de machinekap- of onderdeel adviseert Festa jou het meest geschikte materiaal, denk hierbij aan staal, aluminium rvs kunststof. De machinekappen van Festa zijn voorzien van laklaag of poeder coatlaag en kan bedrukt worden in 1 of meerdere kleuren.

Enkele toepassingen van machinekappen zijn:

  • Machinekap voor industriële machines
  • Machinekap voor (industriële) producten
  • Machinekap voor industriële onderdelen
  • Machinekap voor industriële machinekapjes/onderdelen

Heb jij interesse in het laten maken en het laten bedrukken van machinekappen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Machinekap laten bedrukken

Een machinekap ziet er op het oog vaak niet uitnodigend uit, door hier naar eigen wens een bedrukking op te laten maken, kies je niet alleen voor veiligheid maar ook voor het design. Een machinekap bedrukken kan in diverse soorten kleuren, patronen en andere aspecten.

Mede door ons geavanceerde productieproces kunnen wij vrijwel ieder ontwerp of wens bedrukken op de machinekap, daarnaast kunnen wij zeer snel produceren, zodat jij op korte termijn al gebruik kan maken van de bedrukte machinekap.

Het gebruik van een (bedrukte) machinekap kent vele voordelen zoals;

  • Extra bescherming tijdens het gebruik van de machines;
  • Tegenhouden van stof die in machines terecht kan komen;
  • Het afschermen van bepaalde onafgedekte delen van machines;
  • Eenheid bieden aan de omgeving.

Bij het bedrukken van een machinekap komen diverse belangrijke zaken kijken, onze experts adviseren je graag in de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor het bedrukken van machinekappen op maat.

Machinekappen voordelen

Extra bescherming tijdens het gebruik van de machines;
Tegenhouden van stof die in machines terecht kan komen;
Het afschermen van bepaalde onafgedekte delen van machines;
Eenheid bieden aan de omgeving.

Machinekappen voorbeelden

Enkele voorbeelden van machinekappen die wij reeds hebben gemaakt!