De specialist in buitenreclame!

Ieder type buitenreclame kan door Festa geleverd worden. Van ontwerp tot eindproduct. Van het frezen van kunststof of RVS letters tot het maken van lichtbakken, van raamfolies (decoraties, blindering, etched glass) tot vlaggen, banieren en spandoeken (inclusief frame). U zegt het maar. Reclameborden maken we in uiteenlopende materialen voor zowel binnen- als buitengebruik.

Steeds meer adverteerders zijn overtuigd van de kracht van buitenreclame. Buitenreclame is in alle opzichten onvermijdelijk en het bewijst zichzelf dan ook elke dag. Wie buiten komt ziet buitenreclame. Zo simpel is het!

Voertuigbelettering

Van kruiwagen tot boot; wij kunnen alle voertuigen voorzien van een belettering of wrap. Meestal zijn het bedrijfsbussen, vrachtwagens of auto’s, maar alles is mogelijk, vanaf 1 stuk tot volledige wagenparken. In onze werkplaats hebben we de ruimte om een volledige oplegger binnen te zetten. We maken gebruik van A kwaliteit folies en hebben de beste machines in huis om alles te vervaardigen.

U kunt bij ons terecht met een bestaand ontwerp, maar ook het ontwerp kunnen we voor u verzorgen. We beschikken over alle tekeningen van standaard voertuigen, waarmee onze ontwerpers het gewenste resultaat visualiseren. Pas na akkoord op offerte en ontwerp, gaan we over tot de voorbereidingen en het inplannen van de montage.

DIVERSE INDUSTRIE BEDRUKKING TOEPASSINGEN

Voor elke vraag de juiste industriële toepassing!

Lees hieronder meer informatie over de verschillende soorten industrie toepassingen die u kunt laten bedrukken? Weet je niet wat je precies wilt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag advies over welk soort bedrukking het beste past bij jouw vraag. Festa kan het gehele traject voor je verzorgen van advies & ontwerp tot aan het bedrukken en monteren van jouw toepassing.

Voorbeelden buitenreclame

Hieronder zie je voorbeelden van buitenreclame die wij bedrukken.