Drukwerk en promo

Nieuw logo of huisstijl? Festa maakt het!

Jouw wensen en ideeën worden door onze vormgevers uitgewerkt. Daarna leveren wij je met hetzelfde gemak het hele pakket aan papieren drukwerk. Briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, folders, flyers en brochures.

Om ons heen zien we alsmaar meer digitalisering, juist daarom is een offline medium een sterke keuze!

Bij Festa ben je aan het juiste adres voor onder andere:

Je doelgroep kun je eenvoudig bereiken met behulp van flyers en folders. Het verschil tussen een flyer en een folder is het aantal zijdes. Een folder is een gevouwen flyer, flyers zijn dus niet gevouwen. Zowel een flyer als folder bestaat uit 1 vel. Wil je het in meerdere vellen presenteren, kijk dan bij brochures. Door te kiezen uit een enkel- of dubbelzijdige bedrukking in combinatie met verschillende formaten zet je het ontwerp geheel naar eigen hand. Extra opvallen? Kies dan voor een optionele afwerking.
Ideaal om uw producten en/of diensten professioneel en overzichtelijk te presenteren. In tegenstelling tot flyers en folders, bestaat een brochure uit meerdere vellen die aan elkaar zijn gehecht. Voor het hechten en afwerken zijn verschillende technieken mogelijk.
Het hele jaar in het zicht hangen met eenzelfde product? Dat kan met behulp van kalenders. Geef jouw klanten een kalender met jouw opdruk, en het komende jaar ben je in beeld bij de ontvangers.
Een visitekaartje met een uniek design maakt indruk. Wij gebruiken over het algemeen stevig (400) grams papier, dat aan beide zijden bedrukt wordt. Optioneel kan dit ook gelamineerd worden of voorzien van andere afwerkingen. Visitekaartjes met luxere uitstralingen, bijvoorbeeld gedrukt op pvc is ook mogelijk.
Briefpapier dat past bij jouw huisstijl is een krachtige manier om offertes, contracten en boodschappen te presenteren. Hierdoor herkent een (potentiële) klant jouw bedrijf direct. Verschillende formaten en afwerkingen mogelijk.
Presenteer je contracten en offertes op een stijlvolle manier met gepersonaliseerde presentatiemappen. Verkrijgbaar met Full Colour opdruk naar wens. Verschillende modellen leverbaar.
Overal waar je komt, zie je posters hangen. Van B2 formaat tot en met abri, alle formaten zijn mogelijk.