Over Festa

Wie is Festa?

Vanaf 1985 heeft Festa-Smets zich ontwikkeld tot een full service reclamebureau, inclusief eigen productiefaciliteit. Van ontwerp of concept tot realisatie van drukwerk, (industrieel) zeefdruk, promotioneel-, bedrijfs- of sport-kleding, interieur en alle andere reclame uitingen. In de loop der tijd is Festa-Smets reclamevormgevers een vaste partner geworden van vele collega drukkerijen, signmakers en reclamebureaus. Multinationals, zzp'ers, particulieren en verenigingen behoren tot de klantenkring!

Bedrijfsgeschiedenis

In 1985 werd Festa-Smets Zeefdruk opgericht door Ferdinand Kersten en Stannie Goossens. Zij begonnen in een schuur naast het woonhuis van Ferdinand een zeefdrukkerij. Al na enkele jaren trad Stannie Goossens uit. Festa-Smets werd daarna doorgezet door de gebroeders Ferdinand en Wim Kersten (†08-04-2019) en hun beide vrouwen tot één van de toonaangevende zeefdrukkerijen in de regio. In 2012 zijn de gebroeders met pensioen gegaan en is Festa-Smets overgenomen door WLM Design B.V.. WLM Design richt zich op sublimatiedruk van sportkleding en is een mooie aanvulling qua techniek op Festa-Smets.

Vanwege privé omstandigheden is Festa-Smets in 2017 verkocht en gaat het verder onder de naam Festa reclamevormgevers B.V. Ondanks dat Festa-Smets geen onderdeel meer is van WLM Design, wordt er nog nauw samengewerkt om elkaars positie in de markt te versterken. Dezelfde werknemers zijn er nog altijd werkzaam, waardoor het gemiddelde dienstverband hoger ligt dan gemiddeld en daar zijn we trots op.

Heeft u vragen of wilt u een offerte, stuur een e-mail en we helpen u graag!

Festa-Smets reclamevormgevers B.V.

Op de hoogte blijven van Festa-Smets? Volg ons op de social media kanalen.

Benieuwd naar wat projecten van ons? Neem dan vooral een kijkje op onze social media pagina's. Daarop laten wij zoveel mogelijk werk zien en kun jij een goede indruk krijgen van ons