Interieur

De specialist in-terieur!

Die witte keukenkastjes ook zo beu? Heb je dat behang van je oma ook wel gezien? Doet je keuken meer denken aan een gaarkeuken dan aan het bourgondisch paradijs dat het daadwerkelijk is? Festa-Smets kan je interieur weer een frisse contemporary look geven of een warme landelijke sfeer. Wat je stijl ook is, Festa-Smets staat voor je klaar om te adviseren, produceren en appliceren. Wij bieden een groot aantal oplossingen voor uw interieur. Van behang tot specialistische folies. Wij staan klaar met het juiste advies!

Fotobehang

Behang met een foto voor in de hal, behang met een bijzondere textuur voor in de woonkamer of een kleurrijk motief voor in de kinderkamer – met fotobehang zet je in iedere ruimte een andere sfeer neer. We bieden een breed scala aan zorgvuldig uitgezocht fotobehang afbeeldingen: het ene met volle boekenplanken, het andere met foto's van een mysterieus fjord, betoverende bossen of een fraaie skyline of gebruik uw eigen foto, ontwerp of tekeningen.

Festa-Smets biedt voor ieder type ondergrond een oplossing.

Printerieur

Bent u uitgekeken op uw interieur, maar zijn de materialen nog niet aan vervanging toe? Heeft u ondanks dat toch zin om uw woning of bedrijf een complete metamorfose te geven? Hoewel u van dat idee vast enthousiast zult worden, zal dat waarschijnlijk niet gelden voor de kosten, rommel en overlast die daarbij komen kijken. Gelukkig heeft Festa-Smets daar nu dé oplossing voor. We bedrukken niet alleen alles meer beplakken ook alles.

Bedrukt textiel

Textiel met uw eigen ontwerp of foto? Ook dat is mogelijk!

Glasfolie

Festa biedt een breed aanbod in glasfolies.
Etched Glass, geprinte glasfolie, mirror folie etc. Festa heeft het en brengt het professioneel aan.

Privacy glas

Ben je op zoek naar privacy folie voor op je ramen? Dan ben je bij Festa aan het juiste adres. Privacy folie wordt vooral toegepast, waar het niet wenselijk is dat men naar binnen kan kijken, denk hierbij aan kantoren, werkplaatsen, vergaderruimtes, bepaalde instellingen, etc. Bekijk de mogelijkheden van privacy glas bij Festa. 

Acrylaat platen

Acrylaat platen worden vaak gebruikt als vervanging van glas en is zeer populair binnen de interieur toepassing. Acrylaat wordt in de volksmond ook wel plexiglas genoemd en is een benaming van de kunststofsoort Polymethylmethacrylaat (PMMA). Lees meer over de mogelijkheden van acrylaat platen bij Festa.