Bedrukkingen voor de industriële sector

Plaatjes - Labels - Kappen - Typeplaatjes - Frontfolies

Industrie bedrukkingen

Bedrukking nodig voor jouw industriële toepassing? Festa-Smets levert allerlei bedrukte toepassingen voor de industriële sector. Indien je jouw machinekap, label, plaatje of frontfolie wilt bedrukken óf op zoek bent naar een nauwkeurige en duurzame andere optie om te bedrukken. Festa-Smets kan je helpen. Een bedrukking wordt industrieel genoemd als het bedrukte product wordt toegepast in de industrie (productie), veelal is het een onderdeel van een machine. De toepassingen zijn heel divers: behuizingen voor elektronica, machinepanelen, displays, etc. Festa-Smets kan jou helpen in zowel advies, ontwerp, bedrukking en monteren.

Industrie toepassing bedrukken

Je wilt een bepaalde toepassing uit de industrie (of andere sector) laten bedrukken? Festa-Smets helpt jou van A tot Z. Niet alleen kunnen wij jouw industriële toepassing ontwerpen, wij voorzien je ook in het beste advies van jouw industriële toepassing. Laat jij uiteindelijk ook jouw industrie item bij ons bedrukken, dan kunnen wij ook helpen met de afhandeling cq montage van de toepassing.

Vormen van uw industrie bedrukking

Er zijn verschillende vormen voor industriële bedrukking mogelijk. Wij verzorgen bijvoorbeeld metaaldruk en zeefdruk. Ook bedrukken wij verschillende materialen zoals aluminium, RVS, glas of kunststof. Opties zoals lak of een coating over is ook mogelijk. Heb jij interesse? Neem dan contact op met Festa-Smets. Onze medewerkers staan voor je klaar.

DIVERSE INDUSTRIE BEDRUKKING TOEPASSINGEN

Voor elke vraag de juiste industriële toepassing!

Lees hieronder meer informatie over de verschillende soorten industrie toepassingen die je kan laten bedrukken. Weet je niet wat je precies wilt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven graag advies over welk soort bedrukking het beste past bij jouw vraag. Festa-Smets kan het gehele traject voor je verzorgen: van advies & ontwerp tot aan het bedrukken en monteren van de toepassing.

Bedrukte industrie voorbeelden

Hieronder zie je voorbeelden van industriële producten die wij bedrukken.