Stickers op maat

Stickers op maat, gemaakt door Festa

Stickers op maat nodig?

Stickers zijn er in vele vormen, maten en kleuren en hebben diverse doeleinde waarvoor deze ingezet kunnen worden. Het is daarom heel begrijpelijk dat je als klant bepaalde wensen hebt bij de benodigde stickers. Het op maat laten van stickers is een ideale mogelijkheid om jouw gewenste stickers te kunnen gebruiken. Stickers zijn verkrijgbaar voor alle ondergronden en uitstralingen.

Een redesign van je kast, andere interieuronderdelen of juist een auto die beletterd moet worden. Veel voorkomende toepassingen zijn: logostickers, naamstickers, labelstickers, raamstickers, keuringsstickers, promotiestickers en evenementstickers. Welke sticker je ook nodig hebt, bij Festa ben je aan het juiste adres voor jouw stickers op maat.

Stickers op maat laten bedrukken

Bij Festa zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen wij al jouw wensen omtoveren tot de gewenste sticker. De stickers van Festa kunnen in elk formaat en in elke gewenste (PMS) kleur gemaakt worden. Doordat we over de nieuwste apparatuur beschikken en ook de zeefdruktechniek in huis hebben, kunnen we naast alle PMS kleuren, ook nog een legio aan speciale kleuren zoals metallic, fluor en mirror toepassen op de stickers.

Naast stickers kunnen er ook specifieke materialen zoals Aluminium folie, PVC, Polycarbonaat bedrukt worden. Deze worden vaak toegepast voor machineplaatjes, labels, deurhangers, bedieningspanelen etc. Vraag vandaag nog een offerte aan voor stickers op maat.

Stickers op maat voordelen

Voor vrijwel alle toepassingen inzetbaar
Gemaakt met de beste materialen
Kleefvast en slijtage vrij
In alle soorten en maten beschikbaar

Stickers op maat

Enkele voorbeelden van stickers op maat die wij reeds hebben gemaakt!